keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Älä mene liian lähelle reunaa

Autonvuokraus maksaa 6.99€/vrk. Lähdimme ajamaan pitkänsillan yli Setubaliin, josta jatkoimme kaunista reittiä kansallispuiston läpi Sesimbraan.


Saavuimme perille sopivasti lounasaikaan.



Ajoimme Sesimbrasta länteen niin kauan kuin mannerta riittää. Perillä odotti pystysuoria rantaviivoja ja mahtavia maisemia.




Olimme jo lähdössä pois, mutta päätimme vielä poiketa viereisen kirkon pihassa (Igreja de Nossa Senhora do Capo).


Askeleet veivät vahingossa yhä pidemmälle. Pian parkkipaikka jäi jo kirkon taakse, ja olimme tulleet liiaan lähelle reunaa. Auto jäi näkökentän ulkopuolelle.



Siinä vaiheessa matkamme päälle alkoi kertyä synkkiä pilviä.


Poks.



Olemme amatöörejä ja turisteja. Ilman iPadia ja iPhonea, visoja ja käsilaukkuja, joidenkin meikitkin levis pitkin varkaiden markkinoita.

Onneksi rikosilmoitusten kirjoittamiseen paikallisella poliisiasemalla ei mennyt kuin ronskit 3 tuntia.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hö!

Anna

TA kirjoitti...

..Hugo kun kuuli tapahtuneesta, niin se tiesi heti että Mape ja Kimmo on siellä :). Muisteli M&K:n reissuja Nykiin ja Japaniin.. jotta tapahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

No voi harmi. Mutta varkaiden markkinoilla kyllä tosiaan oli paljon ja monenlaista myytävää. Kauppa se on kun kannattaa. Paljon tulee harmia tollasesta pienestä kolosta auton ikkunassa. Kati

"K" kirjoitti...

Voi voi voi. Oliko Find My iPhone/iPad ladattuna laitteille? Ikävä juttu, toivottavasti vakuutukset on voimassa tuon varalle. Onneksi jyrkänne ei pettänyt allanne.

KS kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
MPuosi kirjoitti...

Kommentoin vahingossa KS:nä, vaikka olen mipuosi. Tätä se teettää, kun ei ole enää iPadia. Tässä poistettu viesti:

Harmillista, mutta onneksi vahingot olivat ainoastaan aineellisia (ja henkisiä), ei fyysisiä. Ja vakuutukset on, toivottavasti toimivat.

Find my ipad oli ladattuna, mutta ei auta mitään, kun kone ei ole netissä. Onneksi koneen saa etätyhjennettyä, mutta samalla viimeinenkin toive findista meni.