torstai 19. joulukuuta 2013

143 000 askelta Madridissa ja muutama Segoviassa

Blogimme raahaa niin paljon matkaamme perässä, että teen nopean spurtin tähän päivään:

-Olemme käyneet moikkaamassa kunkkua. Tai oltaisiin moikattu, mutta ei se ollut kotona. Ja arvatkaa mitä; tyyppi oli liimaillut joka paikkaan lappuja, joissa kiellettiin valokuvaaminen sisällä.


-Olemme käyneet kahdessa museossa (Museo del Prado ja Centro de Arte Reina Sofia). Jälkimmäisessä oli esillä nykytaidetta.

 
-Emme käyneet Real Madridin keskiviikon cup-ottelussa. Emme saaneet lippuja. Onneksi pelinalustunnelmaa saa haistella ilman pääsylippuakin.



-Olemme kerran vahingossa tilanneet sisälmyspataa. Siitä ei ole valokuvaa, eikä siitä tullut lempiruokaamme.

-Olemme kävelleet vajaat 100 kilometriä, nähneet paljon asioita talsiessamme, syöneet pääasiassa hyvää ruokaa, ja imeneet itseemme monta säteellistä D-vitamiinia.

-Olemme menneet bussilla 88 kilometrin päähän Madridista. Siellä on kaupunki nimeltä Segovia. Segoviasta löytyy kaikki tyypillisyydet, kuten linna, luostari, kirkkoja, museoita ja turisteja.





Lisäksi Segoviassa on hieno akvedukti. Matkaopas Berliz innostuu akveduktista näin: ”Vaikuttava roomalainen akvedukti, taideteos ja insinööritaidon mestarinäyte, halkoo kaupungin keskustaa. Se on koottu tuhansista graniittijärkäleistä siroiksi kaariksi, joskus kaksikerroksiseksikin, ilman laastia tai sementtiä."

2 kommenttia:

"K" kirjoitti...

Melkolailla komia advedukti!

MPuosi kirjoitti...

Paljon on vettä virrannut tuossa rännissä